Ilincuta cea care intelege greu



Si abia acum a inteles si lectia asta. Sunt de fapt zilele minunii ei.Incepe sa creada ca fiecare anotimp o iubeste atunci cand ii da din primele zile bucati de intelegere.

Ilincuta-i mica si intelege mai greu. Ea inca viseaza. Haide las-o tu sa viseze, ai grija de ea. Promite ea, cu tot sufletul ei mic sa inteleaga.Stie ca poate. A facut asta de atatea ori. Primeste-o tu la tine in brate asa cum e ea.Simpla, sincera si fericita.
O sa te faca fericit, si-a promis asta. Nu e aici sa ia zambetul de pe buze.Nu ar mai sta clipa langa tine, daca ar stii ca ti-ar provoca atata nefericire.
Eu cred ca ea indragostita.Imi vorbeste mereu de sclipirea aia din ochii tai, de cum corpul ei prinde forma palmelor tale.
Ilincuta stie ca are probleme, coerenta nu a fost niciodata calitatea ei.Uneori Ilincuta e putin nebuna, nici ea nu se mai stie si are momente cand nici nu se mai cauta. Crede ca ea nu merita tot ce i se intampla.Gandul asta o bantuie in fiecare z i si uneori o si schimba. E urata asa, nu am suportat-o niciodata.I-as da branci din viata mea cand o vad asa.
Ilincuta intelege greu ca tre' sa o ia de la capat, ca obiceiurile proaste ale trecutului sunt suficient sa fie cunoscute si in nici un caz continuate.
Ilincuta noastra se straduieste.

Comentarii

Postări populare