Lumina-te-ai si n-ai cum!

Lumea e plina de indemnuri si sfaturi despre cum sa traim frumos, despre cum sa ne gasim armonia, despre cum sa gasim sensul vietii.
Lumea e plina de fatarnici ce stiu cum trebuie traita viata ta.

Lumea e plina de nesimtiti ce se intrupeaza in purtatori ai dreptatii . Dreptatea lor.

Anul asta am intels ca  este despre egoism . Cica fix astea ne-ar lipsi pentru a face lumea asta mai buna.
Pacat. Si-au luat avant tot cei ce erau cu egoismul din " facere" si cu nesimtirea la pachet.
Pacat. Nu au fost nici de data asta in stare mai mult de 10 secunde sa gandeasca un pic mai mult. Si mai profund.

Este un trend tare periculos, pentru ca aceia ce au simtul masurii se vor porni mai greu la drumul asta si cu pasi mai mici, iar ceilalti vor galopa dinspre ei inspre ei, aruncand cu noroi in urma.
Si atunci, de ce sa ma scald eu in molozul tau, draga ego-nesimtitule? De ce sa iti las eu tie cale si sa crezi ca o luminezi? De ce pui tu stalpii astia de  monstruosi  de electricitate cand sunt suficiente sclipirile oamenilor cu adevarat frumosi? Functionezi pe fir !Esti orbitor si atat!

Tristul adevar este ca mereu ai vrut sa iei lumina, sclipici si stralucire. Frumosul adevar este ca sufletele frumoase se gasesc intre ele, ghidate de frumusete si incredere .

Egoismul constructiv este acela al oamenilor cu bun simt. In primul rand! Este al acelora ce stiu ca pot da mai departe suflet, nu doar vorbe. Este al celor ce cred in ceea ce fac si o fac pentru ei.

Mi-a spus recent cineva  ca bunul simt nu se demodeaza niciodata . As completa cu mentiunea, indiferent de varsta sau statut social!
Asadar nu il mai confunda cu toalele misto ce le pui pe tine de cand te-ai " domnit "!

Numa' bine!

Comentarii

Postări populare