Relațiile noastre, santoriile noastre

Relațiile noastre, santoriile noastre

De cate  ori nu ati auzit de oameni ce au plecat dintr-o relatie de lunga durata si la scurt timp deja se indragostisera de iubirea vietii lor?

Fie ca au plecat demni, fie ca au plecat taras si pe coate, fie ca au fost tarați afara , toti au plecat
de la locul cald si confortabil pe care ti-l aduce obisnuinta unei relatii lungi.
Asadar s-au trezit ca de fapt e un pic mai frig cand esti singur si ca nu mai e nimeni acolo de care macar sa te agati in sila.

Asa ca unii aleg o  internare la sanatoriu fara ca macar sa stie. Internarea se face rapid cu scopul de a lua totul de la capat. Prea putini isi dau seama ca ranile sunt prea mari si prea vechi si ca nu pot pune un simplu plasture cu rivanol peste ele,
Si atunci gasesc pe cineva sa ii repare sub mantia indragostirii. Nimeni nu are nicio vina pentru nefericirea ta, asa ca de ce trebuie sa existe si victime colaterale?

Relatiile pansament sunt cele mai nocive, apar imediat si fara vreun pic de rationament. Totul este mai minunat decat minunatul, cerul este mai albastru decat albastru, noaptea e mai frumoasa decat orice frumos...
Relatiile pansament sangereaza des si nu din vina prezentului ci doar a trecutului. Pentru ca tot ce i-a unit pe actualii doi sunt acei fosti doi.
Deci sa nu ne batem joc de sufletele nostre si sa mai aducem de-a valma si alti oameni ! Ei poate vor sa iubeasca fara sa simta indoiala trecutului.

Comentarii

Postări populare